Mit mond a kutyám?

Komisz Rusty

Helló kedves Kutyabarát,

 

Rusty vagyok.

Én egy tipikus ír szetter vagyok, aki imádja a bolond dolgokat.

Vidám, jó kedvű, mozgékony kutya vagyok, aki szereti a gazdi holmijait ellopni, majd megmutatom neki és rohanááás. 😁 Majd visszarohanok, de csak úgy, hogy ne tudjanak elkapni és közben dobálom a ruhájukat. Nagyokat szoktunk Mamiékkal nevetni. Aztán felrakom a fenekem, és megrázom magam mint egy kispaci, hát ilyenkor nagyon jól érzem magam.

Mami pici macinak szokott hívni. 😍

Nagyon szeretek sétálni az erdőben, akkor érzem igazán, hogy kutya vagyok. Az orromat az égnek szegezem és úgy rohanok, szaglászom. 

Majd jöhet a patakban a búvárkodás, nem szeretem a nagyvizeket, de ezeket a patakokat imádom, sokat búvárkodom bennünk.  Persze mindig tiszta vizesen megyek haza, de Mamiék nem szólnak semmi, picit kevesebbet ölelgetnek ilyenkor.

Tudjátok nekem sok mozgás kell, és a vadon hívó szaga. Nagyon okos kutya vagyok, de azt nem szeretem, ha hülyének néznek és sokszor ugyan azt kell csinálni.

Egyszer is megértettem, nem fogom többször megcsinálni. 

Okos, intelligens vagyok, könnyen tanulok, és gyönyörű vörös bundám omlik végig rajtam.

Mami minden este nyúz a fésüléssel, UTÁLOM!!!

Van, hogy sikerül elszaladnom, és akkor igyekszem poénnal elütni, hogy nem engedelmeskedem, de sajnos akkor is megfésül. 

Ezt csak nektek vallom be, és ne áruljatok el, de utána jobban érzem magam, nincs csomó, és mivel a fél erdőt haza viszem egy sétánál, a fésülésnél az is kijön, igy nem szúr se itt, se ott.

Szóval komisz vagyok 🤣😂