Néhány szó rólunk

Beszeljünk, meséljünk magunkról.

Nehéz dolog pár mondatba belezsúfolni 30 év tartási,  20 év szakmai tapasztalatát.

A természet,  az állatok,  a harmónia mozgatja a mindennapjainkat.

Sokkal könnyebb és egyszerűbb az állatokban megtalálni a természet erejét. Ők akkor vannak egyensúlyban, amikor engedjük nekik, hogy a természettel harmóniában éljenek.

Az állatok képesek az öngyógyításra,  tudják azt, hogy mire van szükségük ahhoz, hogy fizikailag, lelkileg, szellemileg egészségesek legyenek.

Mi is ezt az utat választottuk magunknak, és a modern világunkban visszatértünk  a természet hangjához,  hogy egységben éljünk  vele.

Szívünkhöz legközelebb álló 5 témakör, amelyekből mesteri fokra fejlesztettük tudásunkat.

Számtalan új masszázs fogásokat,  rehabilitációs technikát fejlesztettünk ki, és nagy sikerrel teszteltük mentett kutyáinkon.

  • masszázs
  • fitoterápia
  • aromaterápia
  • fizioterápia
  • energiák

Ezenkívül még tudással, és szakmai tapasztalattal rendelkezünk:

  • trainging
  • kozmetika
  • táplálkozás
  • rehabilitációs technikák – érintés technika kifejlesztői vagyunk,  amely a viselkedés problémákkal küzdök kutyák rehabilitációs technikája.

A mi célunk, Neked megmutassuk, megtanítsuk, hogy a háziasított állataink is képesek az öngyógyító mechanizmusukat életre kelteni.

Mivel ők ritkában találkoznak a természetben található gyógynövényekkel, a Te segítséged kell, hogy hozzá jussanak és irányítsák saját egészségüket.

Az állatokat,  természetesen a kutyák is, nagy mértékben hagyatkoznak a szaglásukra, ez meghatározza a gondolkodásukat és a viselkedésüket.

A szaglással,  ízleléssel,  érintéssel, mozgással olyan problémákat hozhatunk felszínre, amely segít kideríteni az esetleges egészségügyi problémákat,  viselkedési rendellenességet, vagy kialakíthatunk bizalmat, kötődést, kapcsolatot.

Az állatoknál, a kutyáknál ez egy veleszületett képesség,  ezt nem kell, és nem is lehet tanítani,  ösztönös képességük van a gyógyulásra,  a természettel harmóniában élésre.

Mi

Családunk

Zsebi

Örökbefogadott körülbelül 13 éves keverék kislány, akivel az öregség minden szépségét, baját, nehézségeit megtapasztaltuk. Ő struvit diétán van, mivel kb. 5 éve húgyköveket operáltak ki belőle, ezenkívül teljesen egészséges, aktív, boldog kutya.

Jackie

Szaporítótól kimentett 6 éves keverék fiú. Fiatal kora óta egészségügyi problémákkal küzd (a nem megfelelő szaporítás áldozata). Fél éves korában láboperáció, majd kb. 3 éves korától súlyos ételallergia, 2 éves kora óta szívritmuszavara van.

Fini

Örökbefogadott kb. 2 éves keverék kislány. Amikor hozzánk került, a körülményekhez képest kevés problémával küzdött. Szükséges volt az immunrendszer erősítése és súlygyarapodás. A legfőbb félelme, hogy az ember felveszi és a karjában tartja. Kezdetben a fegyelmezést kritikusan, bántalmazásnak élte meg. Jelenleg még visszamaradt probléma a rágás.

Csöpi

Örökbefogadott 7 éves keverék kislány. Teljesen egészséges, aktív, most már kiegyensúlyozott kutya. Sajnos az előző gazdája félrenevelése miatt kialakultak nála frusztrációk, mint például séta előtti túlzott izgatottság, félelem a hangos zajoktól.

Rusty

Igazi tenyésztőtől vásárol ír szetter. Orvosilag 1 éves korában diagnosztizáltak két oldali csipődiszpláziát, 2,5 éves korától küzdünk epilepsziával.

Fiesta

Örökbefogadott kb. 1,5 éves keverék kislány. Hozzánk kerülésekor rengeteg lelki és testi egészségügyi problémával küzdött. A rehabilitációja még a mai napig is tart. Ezenkívül rettentően legyengült immunrendszerrel érkezett és jelenleg is küzdünk a szőrtüszőatkával, amely egy immunrendszerrel összekötött betegség.

Lili

Kb. 5 éves keverék kislány. Hozzánk félelmi agresszióval érkezett, csontsoványan, és sokszor nagyon beteg volt. Ő egy szeretetre éhes, vidám, kiegyensúlyozott kutya. Játékos és jól kijön más állatokkal. A séta és a természet még új neki, most fedezi fel, harmóniában velünk.

Maggie

Pascal

1 éves
Félig kutya

Sapi

Kóci

Piri & Spuri

Cuki & Sárkány

Frenkie

Pani & Mani

Sajnos ők már nincsenek köztünk

Merci

Liza

Frida